Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Prodej rodinného domu v Senici na Hané

3 190 000Kč

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele Vám představujeme rodinný dům 5+1 v obci Senice na Hané. Jedná se o původní stavbu z přelomu 50. a 60. let. Před 15 lety proběhla rekonstrukce přední části budovy, v rámci které byla zkonstruována nová střecha včetně podkrovních místností a bylo provedeno zateplení fasády.

Dům je celozděný z pálených cihel, rekonstruovaná část je zateplena 50-160 mm polystyrénem. Střecha vyhotovená v rámci rekonstrukce je z betonových tašek, nad původní částí budovy je břidlicová střecha, pod kterou se nachází praktická půda k uskladnění věcí.

Dům je dobře dispozičně řešen, vstupuje se do něj skrze prostorné zádveří, které přímo navazuje na kuchyň a obývací pokoj. V zádveří je rovněž umístěno schodiště do patra, pod kterým se nachází technická místnost. V přízemí se dále nachází ložnice, koupelna, samostatná toaleta a spíž. V patře naleznete dvě prostorné ložnice a šatnu, která by rovněž mohla sloužit jako další ložnice, popřípadě pracovna. Vedle domu je kryté parkovací stání, na které navazuje pergola stejné konstrukce, která zastřešuje prostor před vchodovými dveřmi.

Celý dům je vytápěn plynovým kotlem Baxi, který je umístěn v prostorné chodbě před koupelnou a zajišťuje také ohřev teplé vody. Dostupné jsou všechny obecní sítě, to znamená, že je dům napojen na obecní vodovod, kanalizaci i plyn. Na pozemku se také nachází vlastní studna obsluhovaná ponorným čerpadlem. Televizní signál je přijímán přes satelit a v domě je přes wifi přístupný vysokorychlostní internet.

V obci naleznete veškerou občanskou vybavenost. Mateřskou školu, základní školu až do 9. ročníku, multifunkční sportovní halu, panoramatické kino, obvodního lékaře, lékárnu, poštu atd. Senice na Hané fungovala jako tzv. středisková obec, takže je v ní kumulována všemožná občanská vybavenost a obec je dobře dostupná autobusem i vlakem, autem se po dálnici dostanete za cca 15. min do Olomouce a za 10 min. do Litovle. Obec je dále známá pro své kulturní vyžití, pravidelně se zde pořádají hody, slavnosti, zábavy aj.

Momentálně pracujeme na aktualizaci geometrického plánu a digitalizaci výkresů, které v několika příštích dnech zveřejníme. Pokud hledáte bydlení v dostupné vzdálenosti od Olomouce, za velmi přijatelnou cenu, nabízíme Vám tento rodinný dům. Samozřejmostí je 100% finanční servis. Cena: 3.190.000,-Kč

Základní údaje

Evidenční číslo82/20
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná

Cena a údaje k ceně

Cena3 190 000
Měna
Složení ceny+ provize RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaTrávník, Senice na Hané, Olomouc
AdresaSenice na Hané
GPS latitude49.62143564
GPS longitude17.0861256

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovySamostatně stojící
VybaveníZahrada

Plochy

Užitná120 m2
Zahrada260 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP2