Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Prodej krásného rodinného domu na ulici Hildebrandova v Olomouci

13 000 000Kč

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji vilu z první poloviny 20. století na ulici Hildebrandova v Olomouci, nacházející se v její zadní části, slepé ulici, tudíž zaručující naprostý klid a bezpečí.
Jedná se o rodinnou vilu se třemi samostatnými bytovými jednotkami, dvě z nich o velikosti 1+kk, umístěnými v přízemí domu a třetí o velikosti 3+kk nacházející se v prvním patře. Jedná se o velice lukrativní a nadstandardní bydlení pro náročnou klientelu. Vila dále nabízí rozlehlé, členité sklepní prostory, kde nalezneme mimo jiné, garáž na dvě auta s vjezdem z ulice. Dalším úložným prostorem je půda. Vila pochází z roku 1946 a některé prvky jsou stále původní. V roce 2002 prošla celkovou a nákladnou rekonstrukcí a renovací včetně zateplení domu.
V každém z bytů byl kladen důraz hlavně na kvalitu provedení stavebních prací, výběr materiálů a také na moderní design jednotlivých místností s maximálním využitím prostoru. Okolo nemovitosti se rozprostírá okrasná zahrada, která nabízí možnost příjemné relaxace či aktivního odpočinku s rodinou. Na necelých 500 m2, naleznete vzrostlé okrasné dřeviny, anglický trávník a skalku. Z přízemí domu se vstupuje na zahradu přes terasu s pergolou a markýzou. Vila je vhodná pro náročného klienta nebo jako výborná luxusní investiční příležitost. V rámci služeb nabízíme pomoc při financování. Pro více informací či osobní prohlídku této krásné nemovitosti kontaktujte paní makléřku. Cena: 13.000.000,- Kč + provize RK

Základní údaje

Evidenční číslo45/20
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostD - méně úsporná

Cena a údaje k ceně

Cena13 000 000
Měna
Složení ceny+ provize RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaHildebrandova, Chválkovice, Olomouc
AdresaOlomouc, Chválkovice
GPS latitude49.60659656
GPS longitude17.28310969

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyVícegenerační
VybaveníTerasa, Garáž, Parkování, Zařízeno nábytkem, Zahrada, Sklep
Dopravní spojeníSilnice, Autobus, MHD

Plochy

Užitná320 m2
Zahrada491 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP3