Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Prodej krásné vily na ulici Hildebrandova v Olomouci

13 000 000Kč

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji vilu z první poloviny 20. století na ulici Hildebrandova v Olomouci, nacházející se v její zadní části, slepé ulici, tudíž zaručující naprostý klid a bezpečí.
Jedná se o rodinnou vilu se třemi samostatnými bytovými jednotkami, dvě z nich o velikosti 1+kk, umístěnými v přízemí domu a třetí o velikosti 3+kk nacházející se v prvním patře. Jedná se o velice lukrativní a nadstandardní bydlení pro náročnou klientelu. Vila dále nabízí rozlehlé, členité sklepní prostory, kde nalezneme mimo jiné, garáž na dvě auta s vjezdem z ulice. Dalším úložným prostorem je půda. Vila pochází z roku 1946 a některé prvky jsou stále původní. V roce 2002 prošla celkovou a nákladnou rekonstrukcí a renovací včetně zateplení domu.
V každém z bytů byl kladen důraz hlavně na kvalitu provedení stavebních prací, výběr materiálů a také na moderní design jednotlivých místností s maximálním využitím prostoru. Okolo nemovitosti se rozprostírá okrasná zahrada, která nabízí možnost příjemné relaxace či aktivního odpočinku s rodinou. Na necelých 500 m2, naleznete vzrostlé okrasné dřeviny, anglický trávník a skalku. Z přízemí domu se vstupuje na zahradu přes terasu s pergolou a markýzou. Vila je vhodná pro náročného klienta nebo jako výborná luxusní investiční příležitost. V rámci služeb nabízíme pomoc při financování. Pro více informací či osobní prohlídku této krásné nemovitosti kontaktujte paní makléřku. Cena: 13.000.000,- Kč + provize RK

Základní údaje

Evidenční číslo42/20
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníVila
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostD - méně úsporná

Cena a údaje k ceně

Cena13 000 000
Měna
Složení ceny+ provize RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaHildebrandova, Chválkovice, Olomouc
AdresaOlomouc, Chválkovice
GPS latitude49.60659656
GPS longitude17.28310969

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyVícegenerační
VybaveníTerasa, Garáž, Parkování, Zařízeno nábytkem, Zahrada, Sklep
Dopravní spojeníSilnice, Autobus, MHD

Plochy

Užitná320 m2
Zahrada491 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP3
Počet koupelen3
Počet garáží1
Počet park. stání2