O společnosti

Naše realitní kancelář  K.realitka s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti prodeje bytů, koupě bytů, pronájmu bytů a poradenství v oblasti nemovitostí celkově. V Olomouci působíme už od roku 2013 a máme za sebou velkou řadu úspěšně realitzovaných prodejů či pronájmů bytů, domů, chalup, pozemků a také komerčních nemovitostí. 

Používáme nejnavštěvovanější realitní servery a pravidelné topování inzerátů. Používáme moderní technologie pro prodej bytu, prodej domu i pro prodej pozemku.  

Sociální sítě jsou také moderním nástrojem, jak zacílit na tu správnou cílovou skupinu. Součástí prodeje je tvorba PPC kampaně - kampaně na Facebooku a kampaně na Googlu. 

Spolupracujeme s advokátní kanceláří s vysokým pojištěním advokátních úschov. Kupní cena je vždy složena do unikátní advokátní úschovy na individuální účet pro danou transakci. 

Na prodej Vaší nemovitosti již nejste sami.

Jsme dynamicky působící tým profesionálních realitních makléřů, které jejich práce baví a pro své klienty hledáme optimální řešení v jejich požadavcích. S každým klientem jednáme individuálně a s maximální péčí.

Péče o klienta je jedním ze základních cílů naší vize. TO, co se klientovi může zdát složité a neřešitelné, je pro nás běžnou praxí.

Klademe důraz především na otevřený přístup ke klientovi a poskytování profesionálního servisu podpořeného širokým spektrem služeb v rámci realit. Nabízíme prodej a pronájem bytů, domů a pozemků vč. dalších služeb jako PENB, hypoteční poradenství a komplexní zajištění financování, odhad k dědickému řízení nebo odhad tržní ceny.

 

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně